Projectmanagement

projectmanagementTechnisch Adviesbureau IJmond is gespecialiseerd in het coördineren, begeleiden en controleren van technisch gerelateerde projecten met als belangrijkste doel: kwalitatief hoogwaardige realisatie tegen reële kosten. Onze activiteiten zijn veelomvattend en strekken zich uit van OV/VRI projecten tot (implementatie) bedrijfsvoering elektrische installaties en beheer, waarbij wij zorg dragen voor de totale begeleiding. Tot onze opdrachtgevers behoren provincies, gemeenten, (semi) overheidsinstellingen en ingenieursbureaus.

Een goed management van omvangrijke, multidisciplinaire projecten is van wezenlijk belang om beschikbare investeringsbudgetten zo goed mogelijk in te zetten. Goed projectmanagement in de vorm van planning, budgettering en uitvoeringsbewaking voorkomt uitloop en budgetoverschrijding.

Projectmanagement richt zich op vraagstukken als een reorganisatie en het implementeren van een nieuw productieproces. Deze vraagstukken verschillen van elkaar, in bijvoorbeeld de mate van concreetheid, het wel of niet kunnen benoemen van de op te leveren resultaten en het al dan niet hebben van een opdrachtgever.
Het is een uitdaging om een omschreven resultaat tot stand te brengen met niet-routinematige werkzaamheden, maar wel binnen een bepaalde tijd, binnen een bepaald budget en met een vooraf bepaalde kwaliteit. Dat vraagt om een projectmatige aanpak.

Wij zijn gespecialiseerd in het coördineren, begeleiden en controleren van technisch gerelateerde projecten met als belangrijkste doel: kwalitatief hoogwaardige realisatie tegen reële kosten.

Openbare Verlichting en VRI projectenOnze activiteiten zijn veelomvattend en strekken zich uit van OV/VRI projecten, (implementatie) bedrijfsvoering elektrische installaties en beheer e.d. waarbij wij zorgdragen voor de totale begeleiding.

 

 

 

 

 

 

Wij bieden onze expertise aan bij het meedenken over wat voor u de beste oplossing is; met of zonder inhuur van onze professionals. Janze Projectmanagement is dan ook veel meer partner dan leverancier. Wij staan náást onze opdrachtgever en werken nauw samen in een klantenpartnerschap. Daardoor kennen wij uw organisatie en zijn hierdoor in staat u te ontzorgen.Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.

Ik accepteer cookies van deze website.