Diensten

Bedrijfsvoering elektrische installaties (NEN3140)

Bedrijfsvoering elektrische installaties (NEN3140)Sinds 1998 bestaat er Arbo- wet en Regelgeving m.b.t. elektrische installaties. Deze regelgeving is in veel gemeenten / provincies niet geïmplementeerd. Hierdoor zijn de wettelijke richtlijnen met betrekking tot veilig werken (Arbo), voor wat betreft elektrische installaties, onvoldoende gewaarborgd.

 

Technisch Adviesbureau IJmond BV kan de implementatie van deze bedrijfsvoering elektrische installaties en het leveren van een installatieverantwoordelijke voor u verzorgen.

Lees meer...

Projectmanagement

projectmanagementTechnisch Adviesbureau IJmond is gespecialiseerd in het coördineren, begeleiden en controleren van technisch gerelateerde projecten met als belangrijkste doel: kwalitatief hoogwaardige realisatie tegen reële kosten. Onze activiteiten zijn veelomvattend en strekken zich uit van OV/VRI projecten tot (implementatie) bedrijfsvoering elektrische installaties en beheer, waarbij wij zorg dragen voor de totale begeleiding. Tot onze opdrachtgevers behoren provincies, gemeenten, (semi) overheidsinstellingen en ingenieursbureaus.

Lees meer...

Directievoering & toezicht

Directievoering & ToezichtTijdens de realisatiefase van een project vertegenwoordigt Janze Projectmanagement de belangen van de opdrachtgever. Binnen de overeengekomen bevoegdheden bewaakt de directievoerder de contractuele afspraken met de aannemer en fungeert de toezichthouder als gedelegeerd opdrachtgever bij b.v. Openbare Verlichting of Verkeers Regel Installatie (VRI) projecten.

Lees meer...

Ontwerpen (S.E., D&C, tekeningen en bestekken)

Ontwerpen (D&C, tekeningen en bestekken)Janze Projectmanagement en Technisch Adviesbureau IJmond hebben brede ervaring met het maken van tekeningen en bestekken t.b.v. van technisch gerelateerde projecten, zoals bv. bruggen en sluizen, OV/VRI, tunnels en DVM.

 

Lees meer...

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.

Ik accepteer cookies van deze website.