Nieuws

BEI GVB

Technisch Adviesbureau IJmond B.V. heeft de opdracht ontvangen om voor het gemeentelijk vervoer bedrijf (G.V.B.) te Amsterdam de implementatie van de bedrijfsvoering elektrische installaties te begeleiden en te organiseren. Opdracht bestaat uit het opstellen van een veiligheidshandboek, aanwijzingsbeleid, inspecties en het begeleiden van het gehele implementatie traject binnen het G.V.B. Met als eind resultaat een organisatie dat voldoet aan de huidige eisen zoals gesteld van uit de arbowetgeving en de NEN3140.

Voor meer informatie Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of 06-51777838

Interview MAG 1010

Bij meeste gemeenten nog geen installatieverantwoordelijke

Naar aanleiding van de gehouden presentaties bij het IGOV kennis Cafe's met het onderwerp Installatieverantwoordelijkheid. Is dhr. Eric Janze van Technisch Adviesbureau IJmond BV geinterviewd door het vakblad MAG 1010.

klik hier voor het interview. 

Bronvermelding: MAG1010 uitgave April 2012

IGOV kenniscafe 2012

IGOV kenniscafe 2012

Technisch Adviesbureau IJmond heeft in samenwerking met dhr. Huijbregts tijdens de IGOV kenniscafe's in Nieuwegein, Zwolle en Eindhoven een presentatie gegeven over de Bedrijfsvoering Elektrische Installaties, Installatie verantwoordelijkheid, en de wijziging van het bouwbesluit en de NEN1010.

klik hier voor de presentatie.

Technisch Adviesbureau IJmond BV

 

Technisch Adviesbureau IJmond

Onlangs is Technisch Adviesbureau IJmond als "zusje" van Janze Projectmanagement BV opgericht. (www.tabij.nl) is nog niet operationeel) Technisch Adviesbureau IJmond BV gaat zich voornamelijk bezig houden met het geven van advies in de breedste zin van het woord voor:

- technische installatie E en W;

- Bedrijfsvoering Elektrische installaties;

- System Engineering;

 

MSprojectserver 2010

JPM heeft in samenwerking met de systeembeheerder, Winsys bv te IJmuiden, MSproject Server 2010 geïmplementeerd in de organisatie.

MSproject Server 2010 is een management omgeving dat ook online beschikbaar kan worden gemaakt voor onze opdrachtgevers. MSproject Server 2010 is een management omgeving waarin planning en documenten, door middel van een share point omgeving, samengevoegd worden. 

De keuze voor MSproject Server 2010 is een wel overwogen keuze geweest om onze projecten op een eenduidige wijze te managen en de gegevens “real time” beschikbaar te hebben voor onze opdrachtgevers.

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.

Ik accepteer cookies van deze website.