Workshop BEI

Workshop Veilige bedrijfsvoering Elektrische Installaties

Wat is wettelijk vereist en hoe geeft u vorm aan uw verantwoordelijkheid voor veilig werken aan openbare verlichting, verkeersregelinstalaties, pompgemalen en/of tunnelinstallaties? Welke stappen zijn nodig en hoe worden interne 'interne hobbels' genomen? 

 Zorg dat het veilig is en blijft

De workshop Veilige Bedrijfsvoering Elektrische Installaties geeft in een middag inzicht in de belangrijkste aspecten en helpt u op de goede weg.

De Workshop

  • opdoen van kennis rondom wettelijke kaders eisen, wie is verantwoordelijk, wat is verplicht;
  • globale inhoud normen (NEN3140 en NEN1010).
  • bewust worden van risico's;
  • (organiseren van) installatieverantwoordelijkheid;
  • uitvoeren van inspecties;

 Vanuit een theoretische achtergrond komt vervolgens de praktische invulling aan bod.

Aan de slag

Bij het invoeren van installatieverantwoordelijkheid wordt soms gestuit op weerstanden in de organisatie. In een interactieve sessie wordt hier aandacht aan besteed, met als doel handvatten aan te reiken, waarmee u direct aan de slag kunt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Iedereen die beroepsmatig betrokken is met de bedrijfsvoering van elektrische installatie, zoals beleidmakers en beheerders van openbare verlichting, verkeersinstallaties, pompgemalen en tunneltechnische installaties, bij en voor (semi)overheden.

Wat kost het?

De workshop kan op verschillende manieren worden gegeven.

In company, op locatie in Nederland. Of bij ons op kantoor in IJmuiden. Kosten op locatie in IJmuiden € 250,00 per cursist excl. BTW en incl. workshopmap, koffie, thee en lunch.Voor overige prijzen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Overige gegevens

De workshop wordt verzorgd door Technisch Adviesbureau IJmond BV. Indien geintreseert voor de workshop neem vrijblijvend contact op met Eric Janze te bereiken op 06-51777838 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.

Ik accepteer cookies van deze website.