Nieuws

Geen ronkende aggregaten kermis Alkmaar

Geen ronkende aggregaten meer op de kermis van Alkmaar

In de zomer van 2014 heeft de gemeente Alkmaar ten behoeve van de jaarlijkse kermis de dieselaggregaten vervangen door verplaatsbare 10KV transformatoren. Deze 10KV transformatoren zijn aangesloten op de eigen 10KV installatie die in beheer is van de gemeente Alkmaar.

De MAG1010 heeft in relatie met de installatieverantwoordelijkheid hierover een stuk geschreven en gepubliceerd in de MAG1010 nr 8 2014

Klik hier voor het interview.

 

 

Gemeente Heerhugowaard Implementeert NEN3140

Gemeente Heerhugowaard implementeert NEN3140

Een artikel uit de MAG1010 nr 1 2014 met als titel "Gemeente Heerhugowaard implementeert NEN3140" In dit artikel wordt de gemeente secretaris van Heerhugowaard geinterviewd. 


Voor interview klik hier  

Kenteq erkend leerbedrijf

kenteq_erkend_leerbedrijf_rgb

Technisch Adviesbureau IJmond B.V. is een door Kenteq erkend leerbedrijf waardoor het personeel kan deelnemen aan diverse erkende vaktechnische opleidingen. Ook stagiaires die kennis willen maken met de engineering en ontwerp van infratechnische installaties (Dynamische Openbare verlichting, verkeersregelinstallaties en TTI) zijn van harte welkom om te kijken wat de mogelijkheden zijn en kunnen rekenen op een vakkundige begeleiding.

Klik hiervoor het certificaat

Workshop BEI

Workshop Veilige bedrijfsvoering Elektrische Installaties

Wat is wettelijk vereist en hoe geeft u vorm aan uw verantwoordelijkheid voor veilig werken aan openbare verlichting, verkeersregelinstalaties, pompgemalen en/of tunnelinstallaties? Welke stappen zijn nodig en hoe worden interne 'interne hobbels' genomen? 

 Zorg dat het veilig is en blijft

De workshop Veilige Bedrijfsvoering Elektrische Installaties geeft in een middag inzicht in de belangrijkste aspecten en helpt u op de goede weg.

De Workshop

  • opdoen van kennis rondom wettelijke kaders eisen, wie is verantwoordelijk, wat is verplicht;
  • globale inhoud normen (NEN3140 en NEN1010).
  • bewust worden van risico's;
  • (organiseren van) installatieverantwoordelijkheid;
  • uitvoeren van inspecties;

 Vanuit een theoretische achtergrond komt vervolgens de praktische invulling aan bod.

Aan de slag

Bij het invoeren van installatieverantwoordelijkheid wordt soms gestuit op weerstanden in de organisatie. In een interactieve sessie wordt hier aandacht aan besteed, met als doel handvatten aan te reiken, waarmee u direct aan de slag kunt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Iedereen die beroepsmatig betrokken is met de bedrijfsvoering van elektrische installatie, zoals beleidmakers en beheerders van openbare verlichting, verkeersinstallaties, pompgemalen en tunneltechnische installaties, bij en voor (semi)overheden.

Wat kost het?

De workshop kan op verschillende manieren worden gegeven.

In company, op locatie in Nederland. Of bij ons op kantoor in IJmuiden. Kosten op locatie in IJmuiden € 250,00 per cursist excl. BTW en incl. workshopmap, koffie, thee en lunch.Voor overige prijzen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Overige gegevens

De workshop wordt verzorgd door Technisch Adviesbureau IJmond BV. Indien geintreseert voor de workshop neem vrijblijvend contact op met Eric Janze te bereiken op 06-51777838 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

BEI prov. Noord Holland

Technisch Adviesbureau IJmond B.V. heeft de opdracht ontvangen om voor de provincie Noord Holland de implementatie van de bedrijfsvoering elektrische installaties te begeleiden en te organiseren. Opdracht bestaat uit het opstellen van een veiligheidshandboek, aanwijzingsbeleid, inspecties en het begeleiden van het gehele implementatie traject binnen de provincie Noord Holland. Met als eind resultaat een organisatie dat voldoet aan de huidige eisen zoals gesteld van uit de arbowetgeving en de NEN3140.

Voor meer informatie Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of 06-51777838

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.

Ik accepteer cookies van deze website.